Thursday, July 23, 2009

............cuci2 mata sblm masuk kitchen............


......yuuuuhuuuu...salam semua....busan nye la m.c kali ni....selalu dpt gak merayap2 kalo stakat pening pale....tapi ni dh kena stop habih aktiviti...kena la duduk golek2 kat umah jer....aduyaiii...sabar je la yek...meh layan gambar ni...yg ni wall nak ke dapur....dah x de idea nak buat camno...dolu2 letak frame munge..(roses la semestinyeee...)..tapi cam boring plak sbb frame x leh masuk dgn aksesori lain.....
balik merayap nilai3...jumpa la shelf ni...jadiklah buat penyeri wall ni...ok x kengkawan seme.....boleh la kan.....x ok pun kena angguk gak la sbb dah drill pun shelf ni.....nak bukak balik kang en hubby kasi ceramah pasal dinding blubang la,payah nak kena cat la...so duduk diam2 kat situ...
wokehhhhh.....layan dulu smpi jumpa gambar lain ek...daaaaaaaaaaa....c ya ols soon.....

7 comments:

  1. sebenarnya roses ni everlasting... evergreen :p

    * namun kak e suka sangat kar anggerik ;)

    ReplyDelete
  2. betul kak e...roses forever....anggerik pun sweet.....

    ReplyDelete
  3. hi ju..moga sehat..
    kita pun peminat rose gak..tapi kalau campur rose dgn lily pun best gak..anyway dun worry..beautiful..nampak cun shelf tu..

    ReplyDelete
  4. hai kak zai....bagi la cth rose ngan lily...mana tau kut2 ju jatuh chinta...hihi

    ReplyDelete
  5. jue darling, shelf tu cantik ah..kat kk ehk....hmmmm nak kena tgu dec ni...hmmmmm...menci ah...

    ReplyDelete
  6. kekanda....bkn kk tapi raflesia nilai3 tu....
    dec ni ju tlg akak jaga puteri..akak gi la soping ek...hikhikhik

    ReplyDelete