Wednesday, July 1, 2009


Pertama kali dapat award rasa cam artis lak...ahak ahak..nak kena bagi ucapan x?...bagi je la ye...bila lagi nak rasa duk atas stage ni...hihi....1st ju nak ucapkan millions tenkiu kat Klynn yang baik hati sangat...klynn la yg paling banyak bagi idea,paling banyak komen,paling banyak bagi semangat..(....... ju pnah cakap umah dia tempat pemulihan semangat jue bila boring2,bila shedih2,bila buntu idea nak deco....) untuk ju terus bjuang...(chehhh...cam tentera la plak..)...dalam seni hias umah ala2 henglish ni....segala idea klynn mmg mabeles....sentuhan tgn dia mmg magic....bkawan dgn klynn ni buat hati kita hepi sgt2....tapi ada gak time gundah gulana...mana x nye,tiap kali gi umah dia, ada je angkut barang bawak balik.....purse dh makin kempis tapi hati x puas2....hihi....x kisah la tu semua...janji kita sukeee.....tenkiu again kak dan abg midi serta anak2.....sudi layan kerenah ju..




okeh...award ke-2 dapat dari adik coco yang nunnnn jauh kat selatan..million tenkiu jugak utk coco...1st time kenal masa kat wmc...1st time jumpa masa kat umah klynn....x sangka orgnye kecit je.....payah gak nak senyum tapi sekaliiiii dia senyum...perghhhhh......lilin pun mnyala sendiri...hikhikhik.......coco ni mmg nmpk serius tapi dlm kecit2 cili api dia serius ada gak kelakar dia...ju suka baca blog dia...banyak celoteh x mcm tuan dia masa geder2...senyapppp je....ke takut tgk akak2 yg sore petir semua tu?...hehe....ok coco....take care kat sana sorang2.....papepun,sblm tido jgn lupe tgk bwh katil ek....
okehhhh.....cukup sampai sini...nanti jumpa lagi....c' ya....daaaaaaa

1 comment: